Območje Radenskega polja je naravni in kulturni biser, ki je v svoji sedanji biološki pestrosti nastajal v tisočletnii interakciji narave in ljudi. Razprostira se na dobrih 4 km² in je najmanjše med devetimi izrazitejšimi kraškimi polji v Sloveniji.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 13. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Celostna prometna strategija občine Grosuplje pripravljena na obravnavo na Občinskem svetu

Občina Grosuplje in podjetje Harpha Sea, d.o.o. Koper s podizvajalci sta s pomočjo prispevka občank in občanov, deležnikov in druge zainteresirane javnosti pripravila osnutek Celostne prometne strategije občine Grosuplje. Da bi lahko vključili čim več mnenj in pobud, so bile izvedene 4 javne razprave, anketa, vprašalniki in intervjuji, informiranje na dogodku Grosuplje v jeseni, medijske objave in obvestila.

gallery1

V zadnji fazi izdelave Celostne prometne strategije občine Grosuplje je bil pripravljen akcijski načrt izvedbe ukrepov. Ukrepi so bili razdeljeni na kratkoročne in bolj natančno zastavljene ter dolgoročne in bolj splošno zastavljene. Strategija se bo v prihodnjih letih po potrebi še nadgrajevala in spreminjala. Naslednji korak je obravnava osnutka na seji Občinskega sveta in objava končnega dokumenta na spletni strani občine.

Za sodelovanje se vsem še enkrat najlepše zahvaljujemo.

 

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada.«

gallery1           gallery1           gallery1

 

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.