Kopanj je eden najlepših osamelcev na Slovenskem, njegova zanimivost pa je tudi studenček, ki izvira 10 m nad nivojem kraškega polja. Studenček ima stalno vodo, ki ne presahne niti v največji suši. V ljudskem izročilu mu pripisujejo čudodelne učinke za zdravje oči. Zavetnica studenčka je lurška Mati božja, katere kip se nahaja v majhni kapelici nad njim.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 7. julij 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. julija.

 

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

 

cista krka

Celostna prometna strategija občine Grosuplje pripravljena na obravnavo na Občinskem svetu

Občina Grosuplje in podjetje Harpha Sea, d.o.o. Koper s podizvajalci sta s pomočjo prispevka občank in občanov, deležnikov in druge zainteresirane javnosti pripravila osnutek Celostne prometne strategije občine Grosuplje. Da bi lahko vključili čim več mnenj in pobud, so bile izvedene 4 javne razprave, anketa, vprašalniki in intervjuji, informiranje na dogodku Grosuplje v jeseni, medijske objave in obvestila.

gallery1

V zadnji fazi izdelave Celostne prometne strategije občine Grosuplje je bil pripravljen akcijski načrt izvedbe ukrepov. Ukrepi so bili razdeljeni na kratkoročne in bolj natančno zastavljene ter dolgoročne in bolj splošno zastavljene. Strategija se bo v prihodnjih letih po potrebi še nadgrajevala in spreminjala. Naslednji korak je obravnava osnutka na seji Občinskega sveta in objava končnega dokumenta na spletni strani občine.

Za sodelovanje se vsem še enkrat najlepše zahvaljujemo.

 

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada.«

gallery1           gallery1           gallery1

 

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.