Kopanj je eden najlepših osamelcev na Slovenskem, njegova zanimivost pa je tudi studenček, ki izvira 10 m nad nivojem kraškega polja. Studenček ima stalno vodo, ki ne presahne niti v največji suši. V ljudskem izročilu mu pripisujejo čudodelne učinke za zdravje oči. Zavetnica studenčka je lurška Mati božja, katere kip se nahaja v majhni kapelici nad njim.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 13. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Nov pločnik pri Domu starejših občanov Grosuplje

Pred Domom starejših občanov Grosuplje so uredili lep in prijeten park, Krajevna skupnost Grosuplje pa je poskrbela za ureditev pločnika ob parku, uredila se je tudi javna razsvetljava.

Prav tako se je v sklopu del nekoliko razširilo samo cestišče, kar bo omogočilo lažje srečevanje vozil, večja je tudi preglednost v križišču.

Vrednost del je znašala cca. 35.000 evrov.

Z lepo urejeno in bolj varno okolico Doma starejših občanov Grosuplje bo občina Grosuplje svojim prebivalcem, posebej pa starejšim, še bolj prijazna.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.