Tabor Cerovo je bil zgrajen konec 15. stoletja na razgledni vzpetini. Obzidje okoli cerkvice sv. Nikolaja so zgradili okoliški kmetje, da bi se zavarovali pred turškimi vpadi na slovensko ozemlje.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Nova šola na Polici že z novo označevalno tablo

Približuje se Slovesna otvoritev nove Podružnične osnovne šole Polica. Ta bo potekala prav na prvi šolski dan, v petek, 1. septembra 2017, ob 17. uri. Ob tej priložnosti nas bodo nagovorili tudi župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič, poslanec Državnega zbora Republike Slovenije Janez Janša in predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. S petjem, plesom in glasbo pa bodo slovesnost obogatili basbaritonist Marko Fink ter učitelji, učenci in starši Podružnične osnovne šole Polica. Ta dan bo praznik za vso občino Grosuplje, zato ste vsi občanke in občani prav lepo povabljeni, da ste tudi vi del tega veselega dogodka.

gallery1

Nova šola je za sprejem svojih učencev že skoraj pripravljena, urejajo se še zadnji detajli. V petek, 25. avgusta 2017, so se tako župan dr. Peter Verlič in direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar s sodelavcema ter ravnateljica Osnovne šole Brinje Grosuplje Natalija Kotar, vodja Podružnične osnovne šole Polica Marija Podvršič in predsednik krajevne skupnosti Polica Mitja Gioahin razveselili nove označevalne table, ki bo krasila novo šolo.

Ker pa se približuje prvi šolski dan, naj opozorimo tudi na varnost otrok v prometu. Do 1. šolskega dne se bo po vsej občini tudi letos izvedlo obnovitveno barvanje talne signalizacije, predvsem v okolici šol. Prav tako bodo prve dni šolskega pouka za varnost otrok skrbeli predstavniki ZŠAM Grosuplje, pri varovanju otrok bodo sodelovali tudi policisti in redarji. Pomembno pa je, da smo v tem času na varnost otrok v prometu še posebej pozorni tudi vozniki.

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.