Tabor Cerovo je bil zgrajen konec 15. stoletja na razgledni vzpetini. Obzidje okoli cerkvice sv. Nikolaja so zgradili okoliški kmetje, da bi se zavarovali pred turškimi vpadi na slovensko ozemlje.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Ob novi šoli na Polici že stojijo tudi nova igrala

Še dober teden nas loči od SLOVESNE OTVORITVE NOVE PODRUŽNIČNE OSNOVNE ŠOLE NA POLICI. Pogled na novo šolo že danes zares razveseli, bo pa ta še toliko lepši, ko bomo tako v njenih učilnicah, kot tudi v telovadnici, pa zunaj na igralih ali pa na igrišču lahko videli tudi vesele in zadovoljne otroke. Skoraj 100 jih bo, ki bodo skozi vrata nove šole vstopili že 1. septembra.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

Učilnice, knjižnica in ostali prostori šole so že skoraj opremljeni, zelo lepo urejena je tudi že okolica šole, med drugim jo krasijo nova igrala.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

V torek, 22. avgusta 2017, je župan dr. Peter Verlič ob ogledu šole povedal, da se odprtja nove šole zelo veseli. »Vsakega 1. septembra, ko smo pospremili prvošolčke, mi je bilo kar malo tesno pri srcu, ker smo bili v stari šoli tako utesnjeni. Letos pa ne bo več tako,« je dejal. Tudi vodja Podružnične osnovne šole Polica Marija Podvršič je povedala, da so bili pogoji v izjemno majhnih prostorih v stari šoli slabi, zato je nova šola izjemnega pomena. »Ta šola je za nas nekaj zgodovinskega,« je dejala. Predsednik Krajevne skupnosti Polica Mitja Gioahin pa je dodal, da je šola res velika pridobitev za celoten kraj.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

Novo šolo bomo slovesno odprli v petek, 1. septembra 2017, ob 17. uri, ob tem veselem dogodku za vso našo občino pa bo z nami tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.