Županovo jamo sestavlja sedem čudovitih dvoran. Današnji vhod je skozi jamo Ledenica, ki je bila okoliškim prebivalcem znana že več stoletij. Domačini so jo uporabljali za skrivališče ob turških vpadih, kasneje pa tudi za shranjevanje ledu in živeža v poletnih mesecih, ko temperatura v spodnjem delu jame doseže le okoli 4˙C.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 13. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

V vrtcih in šolah v času poletnih počitnic potekajo številna vzdrževalna dela

Na Polici, kjer bodo otroci septembra vstopili v čisto novo šolo, intenzivno potekajo še zadnja dela. Številna vzdrževalna dela pa v času poletnih počitnic potekajo tudi v vseh drugih vrtcih in šolah, da bodo otroke z novim šolskim letom pričakali prijetni in lepo urejeni prostori.

gallery1 gallery1 gallery1

gallery1 gallery1 gallery1

Tako v prostorih Osnovne šole Brinje Grosuplje kot tudi v prostorih Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje in v njenih podružnicah v Šmarju – Sapu, Št. Juriju, Žalni in na Kopanju potekajo različna dela, kot so: obnova parketa, beljenje, generalno čiščenje prostorov in oken, čiščenje projektorjev in računalnikov, ponekod tudi posodobitev IT omrežja, pa ureditev igral in okolice šol, in še bi lahko naštevali.

Prav tako različna vzdrževalna dela potekajo v VVZ Kekec Grosuplje in v njegovih enotah, v enoti Tinkara se bo med drugim pobelilo igralnice in hodnik, v enoti Pika pa obnovilo centralno kurjavo.

Naj ob tem spomnimo, da bo Podružnična šola Šmarje - Sap z novim šolskim letom postala samostojna šola. Ta se bo oddelila od Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje, ki je ena izmed največjih šol v državi, in verjamemo, da bo tako lahko izvajanje vzgojno-izobraževalnega programa v naši občini še učinkovitejše.

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.