Območje Radenskega polja je naravni in kulturni biser, ki je v svoji sedanji biološki pestrosti nastajal v tisočletnii interakciji narave in ljudi. Razprostira se na dobrih 4 km² in je najmanjše med devetimi izrazitejšimi kraškimi polji v Sloveniji.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 7. julij 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. julija.

 

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

E-naslovNatisni

Otvoritev sončne elektrarne na Osnovni šoli Brinje Grosuplje

Dogodek

Naslov:
Otvoritev sončne elektrarne na Osnovni šoli Brinje Grosuplje
Kdaj:
Pet, 2. Marec 2012 - Sob, 3. Marec 2012
Kategorija:
Prireditve

Opis

Vljudno vas vabimo na otvoritev prve sončne elektrarne na javnih zavodih v Grosupljem, ki bo v petek, 2. marca 2012, ob 9.45 uri v Osnovni šoli Brinje Grosuplje.

Skupina BISOL Group, edini slovenski  proizvajalec fotonapetostnih modulov in vodilni izvajalec sončnih elektrarn na ključ, je na strehah Osnovne šole Brinje in športne dvorane v Grosupljem postavila in na distribucijsko omrežje priključila 422,4-kilovatno sončno elektrarno. Prvo sončno elektrarno na javnih objektih v Grosupljem sestavlja 1729 fotonapetostnih modulov znamke BISOL, ki bodo letno predvidoma proizvedli 444 megavatnih ur električne energije in prihranili več kot 266 ton izpustov ogljikovega dioksida v ozračje. Proizvedena električna energija bo zadostovala potrebam 110 okoliških gospodinjstev.

Objava dogodkov na spletni strani Občine Grosuplje: jana.rostan@grosuplje.si in uros.perme@grosuplje.si.

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.