Rastlinska odeja Radenskega polja je zelo pestra. Najvrednejši življenjski prostori so mokrotni travniki, ki omogočajo preživetje številnim ogroženim rastlinam, kot sta močvirska kukavica in močvirski svišč. Zaradi vrednih življenjskih prostorov in ogroženih vrst je Radensko polje uvrščeno v evropsko ekološko omrežje Natura 2000.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Nesreče v cestnem prometu (31. 8. 2017)

Po navedbah Centra za obveščanje RS so v četrtek, 31. 8. 2017, ob 9.58. uri, na avtocesti Grosuplje–Ljubljana, pred izvozom za Šmarje – Sap, trčili dve osebni vozili in kombinirano vozilo. Posredovali so poklicni gasilci GB Ljubljana, PGD Grosuplje in Stična, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, s tehničnim posegom rešili eno poškodovano osebo iz vozila, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih, odklopili akumulatorje na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle tekočine ter z vodo sprali cestišče. Reševalci RP Ljubljana so dve poškodovani osebi prepeljali v bolnišnico.

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.