Županovo jamo je leta 1926 odkril takratni šentjurski župan Josip Perme. O jami je sicer v svoji Slavi vojvodine Kranjske pisal že Janez Vajkard Valvazor, ki jo je opisal kot »lepotico dolenjskega kraškega sveta«.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Pregled dogodkov PP Grosuplje v preteklih 7 dneh (11. 9. 2017)

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh, od 4. 9. 2017 od 7. ure do 11. 9. 2017 do 7. ure, obravnavala 16 kaznivih dejanj, 10 prometnih nesreč in 33 ne interventnih dogodkov.

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali vlom v čebelnjak; vlom v leseno brunarico; poskus vloma v hišo; nasilje v družini; spletno goljufijo ter tri tatvine.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in odstopom od ogleda; tri prometne nesreče z materialno škodo in dve prometni nesreči s pobegom.

Policisti so intervenirali v zasebnem prostoru, ugotovili elemente prekrška po ZJRM-1, zoper oba kršitelja je bil izdan plačilni nalog.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali vlom v barako; štiri tatvine; ponarejen bankovec ter zasegli večjo količino prepovedane droge.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom in prometno nesrečo z materialno škodo.

Na območju občine Dobrepolje so policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini, eno tatvino in prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.