Kopanj je eden najlepših osamelcev na Slovenskem, njegova zanimivost pa je tudi studenček, ki izvira 10 m nad nivojem kraškega polja. Studenček ima stalno vodo, ki ne presahne niti v največji suši. V ljudskem izročilu mu pripisujejo čudodelne učinke za zdravje oči. Zavetnica studenčka je lurška Mati božja, katere kip se nahaja v majhni kapelici nad njim.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 13. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Pregled dogodkov PP Grosuplje v preteklih 7 dneh (17. 7. 2017)

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh, od 10. 7. 2017 od 7. ure do 17. 7. 2017 do 7. ure, obravnavala 12 kaznivih dejanj, 7 prometnih nesreč in 31 ne interventnih dogodkov.

KAZNIVA DEJANJA:

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini; tatvino reg. tablic LJ705-JR; ponarejen bankovec; tatvino telefona; tatvino delavnega stroja in tatvino hlodovine.

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči z udeležbo divjadi, tri prometne nesreče z materialno škodo in odstopom od ogleda ter prometno nesrečo v kateri je bila ena oseba lažje telesno poškodovana.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali kaznivo dejanje grožnje; tatvino delavnega orodja in dva vloma v hišo.

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči s pobegom.

Policisti so intervenirali v zasebnem prostoru in zaradi kršitev JRM kršitelju izdali plačilni nalog.

Na območju občine Dobrepolje so policisti obravnavali kaznivo dejanje grožnje in vlom v vikend.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

 

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.