Območje Radenskega polja je naravni in kulturni biser, ki je v svoji sedanji biološki pestrosti nastajal v tisočletnii interakciji narave in ljudi. Razprostira se na dobrih 4 km² in je najmanjše med devetimi izrazitejšimi kraškimi polji v Sloveniji.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 4. september 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 21. septembra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Pregled dogodkov PP Grosuplje v preteklih 7 dneh (4. 9. 2017)

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh, od 28. 8. 2017 od 7.00 ure do 4. 9. 2017 do 7.00 ure obravnavala 15 kaznivih dejanj, 4 prometne nesreče in 22 ne interventnih dogodkov.

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali poskus vloma v hišo; tri vlome v hišo; dva vloma v skladišče; vlom v lokal; drzna tatvina in tri tatvine.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in odstopom od ogleda ter prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Policisti so intervenirali na javnem kraju, ugotovili elemente prekrška po ZJRM-1, zoper kršitelja je bil izdan plačilni nalog.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali kaznivo dejanje drzna tatvina; dva primera poškodovanja tuje stvari in tatvino pnevmatik s parkiranega vozila.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi in dve prometni nesreči z materialno škodo.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.