Primož Trubar se je rodil leta 1508 v Rašici pri Velikih Laščah in bil istega leta krščen v cerkvi sv. Kancijana v Škocjanu. Trubar je izdal prvi slovenski knjigi Abecednik in Katekizem. Danes je upodobljen na kovancu za 1 evro.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 6. oktober 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 17. oktobra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Vabilo društvom k sodelovanju na prireditvi Grosuplje v jeseni

Pred nami so topli, sončni, poletni dnevi, da pa bo nepozaben tudi vstop v jesen, se že sedaj pripravljamo na naš tradicionalni festival GROSUPLJE V JESENI. V centru Grosupljega se bo tudi letos odvijal bogat kulturni in zabavni program, posebno veselo pa bo, če bodo prireditveni prostor tudi letos preplavile stojnice društev in organizacij. Vsa kulturna, športna, turistična in druga društva in organizacije - lepo povabljeni k predstavitvi - bodisi s postavitvijo stojnice ali na drug poljuben način.

Osrednji del prireditve Grosuplje v jeseni bo potekal v soboto, 16. septembra 2017, na Kolodvorski in Taborski cesti v Grosupljem. Če bi bili na prireditvi pripravljeni sodelovati, to sporočite koordinatorju prireditve Urošu Permetu na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na 01 788 87 74, in sicer najkasneje do četrtka, 31. avgusta 2017 (število stojnic je omejeno). Uroš Perme vam je na voljo tudi za vse ostale podrobnosti in morebitna vprašanja.

NEKAJ UTRINKOV Z LANSKOLETNEGA FESTIVALA PA V SPODNJEM VIDEO POSNETKU:

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.