Županovo jamo je leta 1926 odkril takratni šentjurski župan Josip Perme. O jami je sicer v svoji Slavi vojvodine Kranjske pisal že Janez Vajkard Valvazor, ki jo je opisal kot »lepotico dolenjskega kraškega sveta«.
Slika v živo s Tabora Cerovo

odmevi logo

Navodila za dopisovalce

Cenik oglaševanja

Cenik novinarskega in ostalega dela

Rok za oddajo prispevkov in oglasov je 6. oktober 2017. Posredujete jih lahko na odmevi@grosuplje.si ali na grosupeljski.odmevi@gmail.com. Naslednja številka Grosupeljskih odmevov izide predvidoma 17. oktobra.

 

DOSN 2015   2020   naslovnica

zlati kamen 2017

Mladim prijazna obcina logo

logo podlage2

cista krka

Spoštovane občanke in občani, spoštovane obiskovalke in obiskovalci spletne strani Občine Grosuplje!

zupan_slikaSodobna tehnologija nam omogoča, da so razdalje med nami vedno krajše, informacije pa dosegljive vedno hitreje. Ponujamo Vam našo spletno stran, na kateri boste našli veliko zanimivih in koristnih podatkov o naši občini. Trudili se bomo, da bo spletna stran aktualna ter da boste na njej našli veliko novic o življenju in delu Občine Grosuplje. Zelo bom vesel tudi Vaših predlogov, saj si želim, da bi spletna stran postala naša skupna spletna točka srečevanja.

Seveda pa sodobna tehnologija ne more nadomestiti obiska v živo, zato Vas toplo vabim, da obiščete naše lepe kraje, kjer se vedno kaj zanimivega dogaja in kjer Vas vedno pričakata topel pozdrav in prijazen stisk roke.

Dobrodošli v Občini Grosuplje, dobrodošli na www.grosuplje.si!

Dr. Peter Verlič

Župan

Občina Grosuplje
Taborska cesta 2, 1290 Grosuplje

© 2011 - 2016 Grosuplje, vse pravice pridržane. Izdelava Degriz.